În câteva cuvinte despre noi

Site-urile bestdomain.ro si domenii.com au pornit cam în acelasi timp, în primăvara anului 2000, odată cu introducerea înregistrării de domenii prin mai multi registrari pentru domenii de tip .com/.net/.org (domenii.com era promovat de Alin Vană din Cluj Napoca, iar bestdomain.ro de Karoly Simo din Miercurea Ciuc)

Am fost printre primii care au semnat contract de parteneriat pentru înregistrarea de domenii .ro cu RNC, la începutul anului 2001.

În anul 2002, am făcut un acord, prin care am unificat operatiunile, sub acelasi nume si tot din anul 2002, la solicitarea clientilor nostrii oferim si servicii de hosting "low costing" pentru domeniile înregistrate.

În acesti ani am înregistrat mai multe mii de domenii pentru clientii nostrii, ne-am concentrat întotdeauna pe servirea promtă a solicitărilor venite. Dacă am gresit, am încercat să reparăm greseala prin compensarea clientilor -si sperăm că nu a rămas nici un client nemultumit.

În perioada 2000-2004, serviciile de pe site-ul bestdomain.ro au fost oferite prin S.C. SAMSESS ROMANIA SRL, iar între 2004-2006 prin Samsess Telecom SRL. Începând cu anul 2007 ne-am reorganizat activitatea si toate operatiunile legate de bestdomain.ro au fost preluate de Netcraft SRL-Odorheiu Secuiesc.

În prezent, serviciile de pe site-ul bestdomain.ro sunt oferite de S.C. NETCRAFT SRL, societate comercială înmatriculată în Registrul Comertului sub nr. J19/279/2003, cod fiscal (CUI): R15325590.

 

 INREGISTRARE DOMENII 
 

Introduci domeniul, selectezi extensia si apesi pe OK.

domenii.ro
 


CLICK AICI
pentru domenii internationale
(.EU .COM .NET .INFO .ASIA .mobi .ORG .TV .bz .cc .ws .....)

 


 

 
Despre noi | FAQ | Contact | © 2005-2007 Samsess