Idei despre care am scris

Cele mai frecvente întrebări-într-o bază de date structurată
Găsesti aici o sugestie cum să-ti organizezi sectiunea "Cele mai frecvente întrebări-FAQ" pentru un site existent -sau poate o sugestie cum să faci un site complet, în care să aduni informatiile disponibile într-un anumit domeniu de interes, în care esti sau vrei să fii expert
Citeste >>

Contorizarea traficului pe site-ul tău
Vei găsi în acest material sugestii despre modul în care poti instala un sistem de monitorizare a vizitatorilor pe site-ul tău. Acest script te va ajuta să întelegi comportamentul vizitatorilor, să vezi exact ce pagini vizitează si în ce ordine, unde se opresc. Bineinteles, vei putea utiliza si pentru a avea statistici generale zilnice si săptamânale despre numărul vizitatorilor.
Citeste >>

Cum să ai GARANTAT sute de vizitatori pe zi pe site-ul tău?
Îti sugerez o metodă, una dintre multe altele, dar care la mine a dat rezultate excelente: promovarea în motoare de căutare, bazate pe reclamă în context.
Citeste >>

Online banking pentru afaceri (si nu numai)
de la începutul anului am fost socati cu totii de fluctuatiile majore ale cursului leu/valute si având în vedere importanta acestor aspecte în viata online, m-am gândit să regândesc putin afacerile mele online si din acest punct de vedere. Poate iti va fi de folos si tie.
Am rămas surprins când am descoperit, că la unele dintre produsele si serviciile vândute online de mine, costurile bancare pot să ajungă până la 8-10% din pretul produsului!!!
Citeste >>

Dupa nenumerate amanari, lansarea domeniului “.eu” a intrat in linie dreapta!
EURid - organizatia responsabila de gestionarea domeniului european - a anuntat primul website online demonstrativ, http://www.eurid.eu
Domeniile .eu vor putea fi inregistrate incepand cu al treilea trimestru al acestui an.
Citeste >>

Contact personal cu vizitatorii tai!
Transforma site-ul tau intr-un loc, unde poti mentine legatura instant cu vizitatorii site-ului tau intr-un mod eficient si profesionist.
Unii au marit de cateva ori eficienta site-ului prin aceasta metoda!
Citeste >>

 

 Verifică domenii disponibile! 
 
.
 

 
Despre noi | FAQ | Contact | © 2005 Samsess Telecom